🌲

Helaas komt de eerste week van januari geen kortingsactie, ik ben te druk met huiselijke beslommeringen.
Daarentegen heb ik een heel ander soort actie bedacht. Deze zomer las ik over zgn. menstruatie-armoede: meisjes/vrouwen die geen geld hebben om tampons of maandverband te kopen. De gemeente Groningen heeft daar nog geen oplossing op bedacht, zoals andere gemeenten. Toen besloot ik om eens per maand een donatie aan Kledingbank De Zeecontainer te doen van maandverband ter waarde van € 30. Nu komt mijn vraag: willen jullie hieraan bijdragen? Het kan heel simpel: als je toch een afspraak bij mij hebt, breng een pakje maandverband mee. Uit ervaring blijkt dat maandverband meer nodig is dan tampons. Bij mij staat een verzamelbak en ik zorg dat het bij De Zeecontainer terecht komt. Ik zou het geweldig vinden als jullie, ook de heren, meedoen 🙂 ! 

Verder is de Shiatsu-praktijk is gesloten van 24 december tot 1 februari 2022, in januari ga ik nl. voor mijn jaarlijkse retraite weer naar Schiermonnikoog. 

Op 1 februari sta ik dan fris en uitgewaaid voor jullie klaar 🙂
Een afspraak maken voor februari 2022 kan nu al via app of telefoon 06 – 153 2075 of email dorine@shiatsu-massage-tans.nl.17 december 2021